T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Bozhüyük İlkokulu

Bozhüyük İlkokulu

Telefon
0344 738 21 00
Belgegeçer
0
WEB
https://bozhuyukio.meb.k12.tr
Adres
BOZHÜYÜK MAH. LİSE CAD. ŞEHIT SAMET KARSLI ORTAOKULU ILKORAOKULU BLOK NO: 5 GÖKSUN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir. İlkokul ve ortaokul alanında yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek ‘ model okullardan’ olmak kurumumuzun vizyonudur.
Misyon
Bozhüyük İlkokulu ve Ortaokulu olarak misyonumuz, İlçemizde eğitim ve öğretim hizmetlerinde çağımızın gelişen teknolojisini kullanarak, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine bağlılıkla, temel yasalara ve mevzuata uygun olarak, Atatürk İlke ve inkılâplarına bağlı, vatanını, milletini seven, ahlaki değerlerine bağlı, ülkesini bilimin ışığında, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmayı amaç edinen bireyler yetiştirmektir. .
Başarılar
2011-2012 Göksun İlköğretim Okulları arası bilgi yarışması 3. 2012-2013 SBS Göksun 1.si Okulumuz Öğrencisi Özcan ARSLAN olmuştur. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Göksun ilçesi okullar arası bilgi yarışmasında okulumuz İlçe 1. si olmuştur.
Öğretmen :7
Öğrenci :68
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :2010
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:30-14:55
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Taşıma; Mahallemizde, Taşıyıcılar Kooperatifi ile belli saatlerde düzenli ve sorunsuz şekilde yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz okula özel servis ile geliş-gidiş yapmaktadır. İsteyen öğretmenlerimiz de kendi arabasıyla gidiş-geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
Bozhüyük Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçeye 15, İl merkezine 85 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuz bahçesinde Voleybol, Basketbol ve Futbol sahası bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz İl ve İlçe bazında düzenlenen bilimsel projelere katılmış olup, çeşitli dereceler almış ve başarı elde etmiştir.
Proje Çalışmaları
Yazdır